Monday, April 3, 2017

Players´s party v Charlestonu


Nedělní večer patřil player´s party, která se konala v centru města v Akvárium parku. Hráčky by se z toho chtěly vykroutit před pondělími zápasy, ale je to pro všechny povinné. Začátek v sedm večer a za dvě hoďky byl konec. Z Miami dorazila vítězka Johana Konta, tak jsme ji cestou na párty pogratulovali k vítězství a nakonec se druhý den vytáhla z turnaje, aby použila medical odhlášení na místě.

K jídlu byly různé stations s jídly a asi nejlepší bylo sushi. Seděli jsme u stolu s Luckou Hradeckou a Jirkou Fenclem a s námi dále byla Jesika Malečková s mámou. Když se uvolnila židle, tak si přisedla Venus Williams, z čehož vznikla tato fotka. Prohodil jsem s ní pár slov, jestli pojede na Fed Cup, ale vypadala, že s tím nepočítá. Říkala, že bude fun there. Tak se nechme překvapit, jestli s ní, nebo bez ní.

Pro mě neuvěřitelné, že se hned druhý den tady objevila Konta, musí toho mít plné kecky. Wozniacki, tu ještě nikdo neviděl, ale bude hrát až ve středu. Počasí je chladnější oproti Miami, zde začíná teplé jaro, tak na alergii, to hned člověk pociťuje. 

No comments: