Tuesday, April 4, 2017

Nedohraný zápas Charlestonu WTA

Dneska Kateřina Siniaková nedohrála dobře rozehraný zápas proti  Monice Puig. Na centrálním dvorci začínala na returnu v úvodním zápase turnaje. Řekl bych, že všechno vycházelo podle předpokladu, když za stavu 3-2 výhoda si pohnula Katka se zády. První set ještě vybojovala, ale na další dva sety už prostě nebyly síly. 1-4 ve třetím došlo k odstoupení ze zápasu. 

Počasí bylo proměnlivé a dost foukalo, když vítr nad centr kurtem vlál zleva doprava, ale po větru se hrálo z opačné strany. Vítr se uprostřed kurtu točil do víru a obráceně, k tomu kurt byl mnohem pomalejší a antuky mnohem více než na okolních kurtech, kde se trénovalo. 

V dalších zápasech se hrály zajímavé boje. Pořadatelé nešetřili E.Alexandrovou, která v noci přiletěla z pařížského turnaje, kde zvítězila na ITF 60k a dnes odpoledne ji čekal zápas s J.Jankovič 0-6 4-6. Je to tvrdé, ale nikdo ji nešetřil, šla z haly rovnou ven na antuku a nestihla se dopoledne ani pořádně rozkoukat v areálu a po zápase byla už venku ze soutěže. 

Mladička americká juniorka K. Day prošla v Indian Wells do třetího kola, dnes startovala na svou třetí volnou kartu, kterou mohla obdržet v rámci WTA během jednoho roku. Proti  A. Riske podlehla 5-7 6-4 0-6.  

No comments: