Sunday, April 30, 2017

Češky první kolo kvalifikace zvládly - J&T Bank Prague Open

Dobrá zpráva je, že postupují do druhého kola kvalifikace všechny české hráčky. Ještě lepší zprávou je, že se podařilo proměnit naše volné karty a dále pokračují Anastasia Zarycká, teď už musím psát s písmenem c, místo ts v jejím příjmení. Její jméno ji počeštili na brněnské matrice. Další postupující je Karolína Beránková, která vyřadila veteránku V.Razzano.

Nasťa Zarycká vyřadila v českém duelu Moniku Kilnarovou, byl to zápas i o štěstí, když v závěru setu docházely Nastě síly, ale přišel déšť, "jak se říká ve správný okamžik",zhruba půlhodinová přestávka ji pomohla doplnit energii a zápas otočila z 3:4 ve třetím setu na 3-6 6-1 6-4.

Karolína Beránková předvedla obrat ve třetím setu s Francouzkou Virginií Razzano, když už prohrávala 0-3 ve třetím setu, tak přidala na aktivitě a délce úderů, k tomu ji výborně držel servis a obrat zápasu mohl být dokonán  výsledkem 5-7 6-3 6-3. 

Další výsledky najdete na aplikaci Resultina. Dnešní zajímavé zápasy, určitě to budou souboje Češek. Dále Vekič-Lottner, obě jsou stejně staré, ale nikdy se spolu neutkaly v juniorech, protože Vekič tuto kategorii skoro přeskočila. Úplně stejně jsou na tom soupeřky Haddad Maia-Šrámková.

Barthel-Paolini, prvně jmenovaná Němka, dokázala chytře mixovat hru proti Katce Siniakové letos v Indian Wells. Zajímavě hraje Ruska A. Kalinskaya, která má v devatenácti letech své letošní maximu WTA 148.



No comments: