Saturday, March 18, 2017

Den před finále; Indian Wells - den 10


Včera holky skončily lehce před jedenáctou v noci. V půlnoci jsme dojeli na hotel a nemohli jsme usnout. Já zabral až tak kolem třetí ráno. Kateřina Siniaková ráno říkala, že usnula až tak v půl třetí. Den po zápase jsme nikam nespěchali a do klubu jsme jeli až na třetí. Trénink jsme měli od pěti, jelikož Roger Federer natáčel nějaké video na našem kurtě, tak nás přesunuli jinam. Lucka Hradecká trénovala až v šest večer. V areálu už moc nikoho nepotkáváme, všichni co mohli, tak odletěli do Miami. Jediná Roberta Vinci chodí trénovat na hotelové kurty a do areálu Indian Wells Garden vůbec nejezdí. 

Na večer se hrály obě semifinále. Bitva mezi E.Vesninou a K. Mladenovič byl zápas backhandu proti forhandu, což každá z těchto hráček má lepší než ten druhý úder. Vesnina skoro nepustila Mladenovič k forhandu, menší zvrat se mohl odehrát ve druhém setu, kdy Kristina začala dotahovat. Ale Vesnina byla útočnější a lepší. Mladenovič ze začátku na co sáhla, to zkazila. Ruska zvítězila 6-3 6-4. 

Druhé semifinále nastoupila Karolína Plíšková s S. Kuznetsovou 6-7 6-7. Nástup vyšel Světlaně, která hned vedla 3-0 s dvěma breakama a Karolínu si vodila svým topspinovým forhandem, ale Karolíně se postupně povedl obrat na 6-5, kdy se posunula více do kurtu a hrála v něm rychle. Pár chyb v tiebreaku ji stál první set a ve druhém to bylo v závěru podobné. 

Z turnaje mužů odstoupil Kyrgios a jak jsme se večer dozvěděli, tak dalších osm lidí z turnaje skolil žaludeční virus.



No comments: