Wednesday, February 1, 2017

V Taipei City jde dále Lucie Šafářová

Už je středa konečně. Kateřina Siniaková a Lucie Hradecká dneska zvítězily ve čtyřhře, když porazily nepříjemné Japonky A.Aoyama, M.Ninomiya 6-4 6-1. Katka měla proti nim s různými spoluhráčkami bilanci 0:3, ale dneska to opravdu holky odehrály skvěle. Hrály s nadšením a rychlým pohybem, kterým přehrávaly soupeřky. Hrálo se na vedlejším kurtě číslo jedna, kde probíhaly pouze čtyřhry. 

Na centru se hrály pouze dvouhry. Překvapivě končí C.Garcia, která podlehla M.Minella 4-6 4-6. Ze strany, což je vidět úplně jinak než z horního pohledu kamery se Garcia trápila na returnu, kde vyhrála pouze pět bodů z prvního podání a celkově se prala s nepravidelnými odskoky míčů, kde dělala spousty chyb. Jednou bohužel dala i dvojchybu kvůli mě, když mě vypadl do jejího nadhozu mobil na zem a vyrušil ji při něm. Ale musím říct, že Minella nehraje vůbec špatně tady.

Lucie Šafářová porazila nepříjemnou A.Sevastotou 6-2 6-4. Šafi hrála takový ten svůj tajfun, kdy hrála opravdu rychle a dobře. Trochu se Anastasija ve druhém setu při pár chybách Lucky snažila chytit, ale v závěru ji přejela. 
Nepodceňoval bych Tunisanku Ons Jabeur, dneska porazila S. Rogers 7-5 6-2. Ons je fajn holka, často žertuje v zákulisí a je s ní sranda. Herně je dost dynamická a hodně to žene. Poslední zápas Doi-Ozaki jsem neviděl 6-4 6-3. 

Zítra hrají holky první a druhou rundu dvouhru a v podvečer bude čtyřhra. 



No comments: