Tuesday, January 31, 2017

Ve 2.kole trio Češek v Taipei City WTA


Je úterý a  my měli "volný den".  Žádný zápas ani ve dvouhře ani ve čtyřhře. Ráno jsme pokecali s Jirkou Fenclem a Luckou Hradeckou u snídaně. Většina rozhovoru i na turnaji se točí okolo Terezy Martincové a její skreči v Petrohradu. Krunič i Jankovič se nato vyptávaly, ale nikdo z nás u toho nebyl a nemá cenu se k tomu vyjadřovat. 

Před obědem jsem zašel se podívat do města a stihl jsem dojít až k věži Taipei 101, která je druhá nejvyšší na světě. Chtěl jsem koupit nějaký suvenýr a uvnitř věži bylo spousty obchodu, akorát ten nejlevnější byl snad Louis Vuitton. :) Člověk se takhle moc nikam nedostane a dneska se to sešlo, že jsme měli dvě hodiny volna. 

Zápasy se začínaly hrát od dvanácti hodin. Tady musím vzít svá slova zpět o povrchu. Docela to dělá každému problémy, nepravidelné odskoky míčů na dřevěných deskách a chce to více chodit do míče, než to někam sjede. Peng-Zheng jsem čekal větší boj od Zheng, ale bylo to na jednu bránu a Peng si na soupeřce smlsla.

My jsme hodinu a půl zatrénovali na večer a chvíli jsme koukali na soupeřky. Dále ve druhém kole jsou tři České hráčky. Lucie Hradecká porazila K. Kozlovou 7-6 4-6 6-1 a Lucie Šafářová-A.Krunič 6-3 6-4. Zítra nás čeká jen čtyřhra, holky budou hrát proti Japonkám druhou rundu.



No comments: