Thursday, January 19, 2017

Plíšková a Strýcová jsou ve třetím kole AO - den 4

Ve čtvrtek postoupily do třetího kola dvě České hráčky. Karolína Plíšková "spláchla" mladou Rusku A.Blinkovou 6-0 6-2 a Barbora Strýcová vyřadila Němku A.Petkovič 6-0 7-5, Lucie Šafářová bojovala se Serenou 3-6 4-6. 

Holky Lucie Hradecká a Kateřina Siniaková hrály debla hned první rundu od jedenácti dopoledne. Bohužel prohrály s Peschke, Groenefeld 6-7 6-4 1-6. Škoda, že nezvládly vyhrát první set, kdy vedly v tiebreaku 5-2, druhý set vyhrály zbytečně komplikovaně, když už  vedly 4-1 a ve třetím setu se to otočilo za stavu 1-1 pro soupeřky.  

Zajímavé dnešní zápasy WTA
Gavrilova-Konjuh předpokládaný boj nakonec vyhrála 6-4 ve třetím setu Daria. A.Ostapenko nedala šanci J.Putintsevě 6-3 6-1. Lučič Baroni zaskočila A.Radwanskou 6-3 6-2, která se podle mě necítí s novými raketami Srixon komfortně a projevuje se to u ní na citu pro míč. M.Sakkari, která ještě vloni objížděla kvalifikace WTA a předtím hrála jen ITF dokázala vyřadit A.Cornet. Sakkari vídám často trénovat na turnajích a je pravda že se snaží.

Zajímavé zítřejší zápasy WTA 
Kristýna Plíšková s první nasazenou A.Kerber. Ta zatím oba zápasy se trápila ve třech setech a Kristýna vloni vyřadila Stosur, tak by se ji mohlo hrát dobře v Rod Laver Areně. Dále Bouchard-Vandeweghe bude pěkná střelnice. Barty-Barthel; bude pokračovat Barty v návratu? Svitolina-Pavlyuchenkova, ve výměnách bude jistější Ukrajinka a Kuznetsova-Jankovič to mají 6:6 na zápasy.


No comments: