Tuesday, January 3, 2017

Player´s party v Shenzhenu - WTA Open


Úterní den probíhal poklidně. My jsme měli naplánovaný trénink až od 15-17 a tak jsme si mohli ráno přispat. Jet leg na nás ještě působí a já například usínám kolem třetí ráno. Kateřina Siniaková v poledne hodinu cvičila v posilovně na hotelu a v jednu jsme jeli autobusem do areálu. 

Dnešní program byl více stažen na centrální dvorec. V prvním zápase Číňanka Q. Wang porazila M.Niculescu 7-6 6-4. Wang tady hrála dobře už vloni, kdy trápila v zápase Radwanskou, letos si opět zopakuje čtvrtfinále. Často se s Wang potkáváme a párkrát jsme domluvili společný trénink. Trénuje ji Australan Peter McNamara, nevěděl kdo to je, až jsem si to předevčírem vygoogloval a zjistil jsem, že ten starší chlapík je bývalý sedmý hráč světa a semifinalista Australian a US Open. :)

V dalším zápase se v prvním setu hledala nasazená J.Konta s Američankou V.King. První set jsem sledoval a Konta kazila všechno na co sáhla. Pak jsme šli trénovat a Konta zápas otočila na 1-6 6-3 6-2. Díval jsem se jaký je rozdíl na returnu, kde returnuje Konta a King, která stojí dále za lajnou.  

Američanka A.Riske přejela rychle T.Pironkovou 6-1 6-1 a A. Radwanska se po včerejším trápení dneska moc "nenadřela" s Rumunkou S.Cirstea 6-0 6-3. 

Večer od půl sedmé probíhala na hotelu player´s party. Trvalo to příjemnou hodinku s jídlem. Na pódium byly pozvaný první tři hráčky z Top 10. Radwanska, Halep, Konta a turnajovým sponzorům předávaly suvenýry s jejich podpisy.  K jídlu bylo sushi až po teplé jídlo.

Zítra začínají holky první a druhou rundu na centru. Začíná Kristýna Plíšková a po ní jde Kateřina Siniaková. Zde je náhled do Fotogalerie z turnaje - zde odkaz. 

Slevy na Bata.cz




No comments: