Thursday, January 5, 2017

Kateřina Siniaková v semifinále v Shenzhenu WTA


Čtvrteční den vyšel pro Kateřinu Siniakovou výborně. S dnešní soupeřkou Ninou Stojanovič se zná od juniorských turnajů a dokonce se před lety střetly v semifinále čtyřhry juniorského Wimbledonu. Spíš se dnes jednalo o potvrzení včerejšího vítězství, což se podařilo a po setech 6-3 6-4 bude pokračovat zítra. Katka výborně hrála na podání a i když chyběl rytmus v zápase, tak na to dokázala reagovat.  Zítra se o finále Kateřina utká s J.Konta, která dnes porazila ve třech setech Kristýnu Plíškovou

Stojanovič půjde nahoru - opírá se o rychlý první servis, který ji lítá kolem 167 km/h, což není špatné. Hraje rychle a drží se u lajny. Pohyb malinko horší. Má jeden faktor -  od podzimu spolupracuje s bývalým trenérem od D. Kovinič a Jeleny Jankovič, které vedl od mládí, což by ji mohlo pomoct, protože bude znát i soupeřku z WTA okruhu, což jsou cenné rady. 

Kristýna Plíšková bojovala s J. Konta. Zápas trval přes dvě hodiny a nakonec postoupila Angličanka po setech 6-4 6-7 6-3. 

V dalších zápasech Italka C. Giorgi převálcovala dynamickou hrou svěřenkyni Petera Ncnamary Wang 6-0 6-2. Američanka A. Riske vyhrála nad první nasazenou A. Radwanskou 6-2 3-6 6-0. Polce chyběla šťáva ve třetím setu a Riske hrála strojově až do konce zápasu. Uvidíme jestli Radwanské budou rakety Srixon sedět. 

Zítra se začíná už od 12 hodin. 


No comments: