Tuesday, January 17, 2017

AO - den 2

Dnes se dohrávalo první kolo spodní poloviny pavouka. Kateřina Siniaková podlehla v pondělí Němce Julii Georges ve třech setech 6-4 3-6 4-6. Škoda neproměněného jedno breaku ve druhém setu, kdy mohl přijít zlom v zápase, místo toho se Georges rozehrála a vrátila se do hry. Prostě škoda, jede se dál. 


Dnešní teploty byly kolem třiceti osmy stupňů. My jsme trénovali ve druhém areálu a holky se sehrávaly na čtyřhru, Katka s Lucii Hradeckou. Odpoledne jsme přejeli do Melbourne parku na oběd.Ve vedru se nedalo ani pořádně sedět venku a koukat na zápasy. Večer jsme si  chvíli zahráli v hale s Frantou Čermákem, který byl "odvařenej", ze zápasu Lucky Šafářové, která odvrátila devět mečbolů s Wickmayer a nakonec zvítězila. Já si ještě šel zaběhat osm km podél řeky Yara.

Zítra pokračuje druhé kolo a bude se hrát horní půlka. Vybírám zajímavé zápasy. Kristýna Plíšková-Begu. Dále Rogers-Barty; bude zajímavé jestli Rogers potvrdí pondělí vítězství nad Halep. Pavlyuchenkova bude hrát s mladičkou Vikhlyantsevou, která postoupila z kvalifikace. Peng-Bouchard bude slušná střelnice.

Zítra má klesnout teplota na devatenáct stupňů, což bude pěkná zima. Tyhle teplotní rozdíly se hned projeví i na zdraví.  

No comments: