Monday, October 3, 2016

V Pekingu pokračuje 1. kolo - China Open WTA

Nedělní den pokračoval dohráváním prvního kola turnaje. Naše holky Siniaková, Krunič porazily ve čtyřhře Číňanky Liang,Yang 6-3 6-3. Číňanky se nechaly nachytat a uspat se hrou lobů, na což nedokázaly vůbec zareagovat. Mají rádi hraní v tempu, aby mohly do míčů chodit, místo toho působily bezradně. V dalším kole budou první nasazený Garcia, Mladenovič.

Ve dvouhrách bylo překvapení porážka Suarez-Navarro od Shvedové 1-6 3-6. Včera jsem v noci koukal na zápas Muguruza-Begu, kde vůbec  se Španělka nechtěla hýbat a na míče do stran nevybíhala. Co ji vidím v posilovně, tak pořád zvedá nějakou činku a posiluje, možná proto se ji nechce běhat. Nakonec zvítězila 2-6 6-2 6-3.

Včera si daly dobrý zápas Kristina Mladenovič-Jelena Jankovič, zápas trval skoro tři hodiny a zvítězila Mladenovič 6-3 5-7 7-6. Mladenovič zlepšila docela pohyb nohou v zápasech a opírá se o svůj forhand. Je na ni poznat, že asi i upravila stravu a je výrazně lehčí.


My jsme po čtyřhře měli volno a vyrazili jsme na doporučení do obrovského shopping centra Silky. To je neuvěřitelné co tady mají J . Pak jste taky překvapeni koho z hráčů, tady všechno nepotkáte.  Zítra ráno, kdo chce jet na Čínskou zeď, tak může vyrazit, v šest ráno je odjezd. 

No comments: