Saturday, September 10, 2016

Začínáme v Asii

Ve čtvrtek jsem se vydali do Asie. Kateřina Siniaková přiletěla v 10:45 z New York do Prahy, kde jsme se k sobě připojili a ve 13:00 jsem letěli do Moskvy a následně večerním letem do Tokia. Katka si během odbavení do Moskvy jen přebalila kufry, vyměnila pár věcí a přidala nové páry bot do Asie. V pátek ráno jsem přistáli na letišti Narita v Tokiu. S Aeroflotem byl let v pohodě, mají nová letadla a už vloni jsme toto absolvovali taky s Aeroflotem. 

Před třináctou hodinou jsme dojeli na hotel. Z letiště trvala cesta něco přes hodinu a v mikrobuse s námi ještě jela Sasha Sasnovič a Arina Rodianova. V Tokiu je touto dobou hodně velká vlhkost a teploty kolem 30 stupňů. Oproti předchozím létům jsme vydrželi neusnout až do večera. 

V pět jsme šli zlehka zatrénovat. Katka měla za sebou dvacet šest hodin na cestě z New Yorku, tak na tělo se muselo jít opatrně s delším rozcvičením ve fitness. Po tréninku večeře a na hotel. První den jsme usnuli velice lehce. 

Jsme v Tokiu - WTA International 250.000´ . Celkem nás čeká pětitýdenní Asijská šňůra a šestý týden poslední turnaj v Moskvě. V Tokiu budeme týden a následně se přesuneme do Číny do Guangzhou, Wuhan, Peking, Honkong a dále do Moskvy.  

Zítra začíná kvalifikace, kde hráčky musejí vyhrát tři zápasy, aby postoupily do hlavní soutěže. Poslední kdo se dostal je Renata Voráčová s žebříčkem 544, ale byla na místě. 

No comments: