Monday, September 26, 2016

Ve 2.kole Šafářová i Siniaková - Wuhan WTA


Dneska se začalo hrát první kolo hlavní soutěže ve Wuhanu. Kateřinu Siniakovou zrovna moc nešetřili a z kvalifikace jí rovnou dneska šoupli dvouhru i čtyřhru. Přežijí nejsilnější. Jiné hráčky třeba vůbec nehrají.  Zápas Katky s Maďarskou střelkyní Timea Babos se hrál na dvorci jedna, který ještě předloni byl jako centr kurt. 

Zápas nakonec Kateřina vyhrála 6-3 7-5, když se ji povedl obrat z 1-4 ve druhém setu a můžete se tak těšit zápas s Wozniacki, nebo Stosur. Lucie Šafářová porazila na centr kurtu Američanku V.Lepchenko 7-5 6-3.

Večer šly holky ještě na čtyřhru. Katka pokračuje s Alex Krunič a hrály proti Gavrilová, Kasatkina 7-5 6-4. Los to byl nepříjemný.  

Ve Wuhanu dnes odpoledne byl cítit dost silný zápas z ovzduší a na večer bylo lepší nevycházet a zůstat na hotelu. Areál je vidět, že je dobře udržovaný. Posilovna je menší než v Guangzhou. Dneska ráno jsem pozoroval co to vozí za tajemný kufr kondiční trenér od Suarez Navarro, vždy z něho vytáhne takový kužel a s ním Carla za cvičí pár cviků na posílení a zase ho zandá.

Wuhan patří mezi turnaje Premier a dotací je na stejné úrovní jako turnaje v Indian Wells nebo v Miami. Zítra trénujeme jednou dvě hodiny a večer se půjdu podívat na soupeřky. 

No comments: