Saturday, June 11, 2016

Zítra začíná kvalifikace v Birminghamu - WTA

V Birminghamu je o hodinu méně, než v Praze.  V půl jedenácté jedeme do areálu a tam jsme až do šesti do večera. Vždy ten den je roztahaný, i když Katka trénuje jen dvakrát 45 min.  Od jedenácti jsme v posilovně, kde se rozcvičuje a od 11:45 trénuje s Tatashvili. Na trénink jsou jen tři kurty, tak na všech jsou tréninky na půlce ve čtyřech hráčkách, jen nasazené mají kurt pro sebe.

Od 12:30 jsme opět v posilovně, kde se Katka protahuje. Zhruba ve čtvrt na dvě jsme na obědě a s námi Klára Koukalová s trenérem Martinem Fasattim. Chvíli po jídle trávíme v lounge a po druhé se opět přesouváme do posilovny, která je u tréninkových kurtů. Ve 14:45 Katka trénuje s Bárou Strýcovou a holky mají kurt jen pro sebe opět na 45 minut.  Po rychlé rozehrávce hrají body.

Zrovna v těch bodech bylo vidět proč Bára hraje dobře a co je potřeba k tomu, být dobrou hráčkou. Katka hraje výborně a vede 3-1, ale na Báře je vidět, že nechce prohrát a při střídání stran je rychle na druhé straně. Nechce přijít o čas a zvyšuje tempo hry. Zbytečně nemrhá časem a hned hraje, každý míč ve vysokém nasazení.  Trénink končí a další hráčky vyhánějí ty naše z kurtu.  Nedohraný set skončil 5-4 pro Báru. Bylo to fakt dobrý od obou.! 

Hodinu jsme v posilovně, kde Katka opět cvičí, tentokrát na břicho a následuje půlhodinový strečink. Z posilovny odcházíme v půl páté a rozcházíme se. Já jdu běhat ven 5 km a Katka míří za turnajovou physio. Střetáváme se v šest a jedeme na hotel, kde máme sraz v sedm s Klárou Koukalovou a Martinem Fasattim a míříme do pizzerie na večeři.  

Den je dlouhý na turnajích!

No comments: