Wednesday, June 29, 2016

Kateřina Siniaková je ve 2.kole Wimbledonu - den 2


Dnes se to zvládlo a Kateřina Siniaková postoupila do druhého kola Wimbledonu. Bylo to jen tak tak, ale hned po zápase přišel déšť po 16 hodině a další zápasy se už nedohrály. Katka si v každém setu hned vzala break od soupeřky zápas dovedla do vítězného konce nad Francouzskou Parmentier 6-3 7-5. Ve druhém setu už byla hodně lepší za stavu 3-1 30:0, ale ten game nedotáhla do konce a místo toho musela dotahovat z 3-4, 4-5 na 7-5. 

Škoda, že prohrála Kristýna Plíšková s Číňankou Duan 3-6 6-3 5-7. Ve druhém kole už jsou Denisa Allertová, Karolína Plíšková a Lucie Šafářová. Holky by měly zasáhnout do hry zítra. K tomu se bude dohrávat stále první kolo z dnešního dne. 

Dneska jsem objevil článek - Hra na trávě - tajemství úspěchu
Tak to čtu a čekám co se dozvím z celého článku. Jsou kvalitní boty na trávu:) , je toho více o nižším postavení těžiště, snaze hrát míče od soupeře, aby od něj utíkaly pryč, solidním voleji, nenechat dopadat míče za sebe, kde se míč rychle sklouzává dále za hráče, rychlých a výbušných nohách.

Do finále v Birminghamu se probojovala Bára Strýcová a v Eastbourne zvítězila Dominika Cibulková. Obě hráčky mají nižší těžiště těla a tím se lépe pohybují po trávě navzdory své menší postavy. 







No comments: