Thursday, May 12, 2016

Do čtvrtfinále obě Sparťanky - ITF Empire Slovak Open 2016

Druhé kolo turnaje pokračovalo ve středu a bude se dohrávat následující den. Obě Sparťanky si zajistily postup do čtvrtfinále, kde se utkají proti sobě o postup do semifinále. Po dohodě si mezi sebou holky vyhověly a jako jediný čtvrtfinálový zápas budou hrát dnes. Jinak je čtvrtfinále naplánováno na pátek. Kateřina Siniaková porazila druhou nasazenou Turkyni Buyukakcay 6-3 6-2 a Kristýna Plíšková Slovenku Juríkovou 6-4 6-2.
Další dva zápasy druhého kola. Favorizovaná Sevastová se trápila proti Dascalu z kvalifikace. Lotyška už prohrávala 4-6 1-3, když se probrala a vyhrála osm gamů po sobě. Zápas otočila na 4-6 6-3 6-1. Japonka Eguchi byla jistější ve výměnách proti Tomové 6-3 6-2. 

Včera byla také player´s party, kde jsme oslavili narozeniny Katky Siniakové, za kterou sem dorazila celá rodina z nedalekého turnaje v Piešťanech.  Pokecali jsme a po desáté večer jsme šli spát.

Zápasy začínají od 12 hodin. Na centr kurtu začne Slovenské derby mezi  Čepelová-Šrámková, ta se bude chtít určitě vytáhnout na favoritku. Poté následuje zajímavý zápas juniorek Kužmová-Vondroušová, dále čtvrtfinále Sparťanského derby Plíšková-Siniaková. Na kurtě číslo jedna bude hrát Rus-Diyas a poté polské derby Linette-Kania

No comments: