Friday, April 29, 2016

V semifinále Plíšková-Šafářová, Strýcová po boji padla - J&T Bank Prague Open

 

Včera to byl nádherný tenis, zaplněné tribuny a teplejší počasí. Nejdříve "vypráskala za padesát minut " z kurtu Karolína Plíšková Italku Giorgi 6-2 6-1. Karolína několikrát otočila game z 15:40, ale Italka neměla šanci. Ta rychle vyzvedla prize money a zmizela z areálu. Další zápasy byly hodně vyrovnané. 

Lucie Šafářová má další letošní vítězství, když porazila Hsieh 7-6 7-5 a v semifinále bude český duel Plíšková-Šafářová. Obě si zahrály před týdnem ve Stuttgartu, kde hrály přes dvě hodiny a zvítězila Karolína 7-5 ve třetím setu. 3-1 na vzájemné vede Kája. 

Bára Strýcová - Samantha Stosur 3-6 7-6 6-7. "To byl zápas". Bez pěti minut tři hodiny trvající strhující bitva. Nádherně se na to koukalo. Bára bojovala o každý míč a hrála dobře, snažila se returnovat daleko za čarou proti podání Stosur, aby měla šanci vrátit míč do hry. Stosur, ale podávala hodně dobře a svým přeliftovaným forhandem si hodně pomáhala. Musím říct, že Stosur hrála výborně taky. 

Kuznetsová-Puig 4-6 7-5 6-4. Dnešní zápas mezi Kuznetsová-Stosur bude taky pěkný. Na zápasy 4-4, poslední vyhrála Světlana 7-6 ve třetím vloni v Madridu. 

No comments: