Saturday, April 30, 2016

Finále Šafářová-Stosur. Na zápasy vede Šafářová 10:3 - J&T Bank Prague Open


Tak včera jsem byl zvědavý na oba semifinálové zápasy. Lucie Šafářová-Karolína Plíšková 6-4 7-6. Lucka se rozehrává a hraje každý zápas líp a líp. Káju od začátku turnaje táhne stehenní sval, tak byla v zápase více handicapovaná. Chladné počasí z kraje týdne tomu moc nepřidalo a v poledne Kuznetsová byla už  na letišti, směr Madrid. Atmosféra turnaje je vynikající a plné tribuny diváků se na ostatních turnajích nevidí. V Soulu, Tokiyu mají poloprázdné tribuny. Tohle se WTA musí líbit.  

Zápas Kuznetsová-Stosur mohla být velká bitva. Ale Světlana si v každém předchozím zápase dala tři sety a v chladném počasí dojela na zranění a zápas vzdala. Už ráno říkal vyplétač, že je to divné, že každé ráno nosí Ruska tři rakety na vypletení a dnes se vůbec neukázala. Samantha tak mohla sledovat celý zápas našich hráček z terasy a po tom, až když znala svoji finálovou soupeřku, tak si zašla na masáž za našim "mistrem" Pavlem Kovačem. 

Dnešní finále Šafářová-Stosur. Na zápasy vede Lucie 10:3, z toho dva jsou vyhrané na antuce, poslední vyhrála nad soupeřkou vloni v Dubaji, kde taky slavila titul. Stosur už byla jednou ve finále, a to v roce 2006 na Štvanici, při turnaji ECM.

No comments: