Thursday, March 31, 2016

Miami Open - vše mimo kurt

 

Do Miami jsme dorazili ve čtvrtek po celodenním cestování z kalifornského Palm Springs. Na letišti v Miami nás přivítalo větší vlhkost než odkud jsme letěli. Dva dny na přípravu a v neděli začínala kvalifikace. Řada hráček si přivezla nachlazení z Indian Wells a i my jsme pocítili zdravotní problémy.  

Poprvé jsme vyzkoušeli dvě aplikace. V Miami jsme si objednali apartment na Miami Beach přes Airbnb. Cena byla slušná a apartment v soukromí byl na vysoké úrovni. Ani jednou jsme se s majitelkou nepotkali, asi to funguje na vzájemné důvěře. Každá nabídka má své pravidla ubytování od minimum nocí, až pravidel domu. Každopádně spokojenost. 

Druhou aplikací byl Uber taxi. Dříve se mi nechtělo skákat někomu do auta koho neznám, ale i taxi řidiče přeci neznám. Tak jsme to vyzkoušeli přes aplikaci Uber objednat a trochu se projeli po Miami. Už dopředu vidíte fotku řidiče a jeho hodnocení, dále předběžnou cenu. Ta bývá o polovinu levnější než oficiální taxi. teď už budeme jezdit jen Uberem. Kdyby někdo chtěl Promo kód na první jízdu, tak tady má 20 Dolarů - danielf9229ue , nebo registrace zde: 

Bohužel do prvního kola kvalifikace se nalosovaly Sparťanky na sebe Kateřina Siniaková a Kristýna Plíšková. Zvítězila Kristýna.  Ve čtvrtek Katka hrála čtyřhru, ale podlehly Španělkám. Do neděle jsem trénovali v Miami a poté jsme se přesunuli na pár dní do Bradentonu. Hanka Mandlíková nám pomohla zařídit kurt v United akademii. Ve čtvrtek přesun zpátky do Miami a odlet do Charlestonu. 

No comments: