Sunday, November 8, 2015

V Nantes kralovala Mathilde Johansson. České finále čtyřhry ITF 50k Nantes

Ve dvouhře získala nakonec celkové vítězství Francouzka Mathilde Johansson. Potvrdilo se, že tady hrála opravdu ve velmi vynikající formě a jediná Katka Siniaková ji dostala do třetího setu o kolo dříve. V dnešním finále porazila Rumunku Andreea Mitu 6-3 6-4. My jsme zůstali po finále čtyřhře se koukat na jeden set. Když jsme vyjeli na cestu do Limoges, tak stav byl 6-3 4-4.
Johansson opět nastoupila do vedení 3-1, ale Mitu ještě dotáhla svůj break zpátky na 3-3, ale to bylo všechno. Bylo vidět, že Francouzce všechno chodí do kurtu, od returnu hned v tlaku a přesto, že Mitu jen útočí, tak se vlastně s problémy jen bránila. Druhý set se vyrovnal, Johansson měla hned break při podání Mitu, ale nakonec ho nezískala, proto se druhý set hrál vyrovnaně do stavu 4-4, ale dvě čisté hry 40:0 rozhodly o vítězství. To je nakonec divné, že poslední dvě hry jsou tak hladké.
Ve finále čtyřhry hrály Siniaková, Voráčová - Kunčíková, Stuchlá. Z titulu se radovaly po setech 3-6 4-6 Lenka s Karolínou, když vyhrály zcela zaslouženě hodně důraznou hrou. 
Nakonec po čtvrté odpoledne jsme vyrazili do Limoges, kde se hraje další tunaj WTA. Nejdříve jsme chtěli jet v pondělí, ale rozhodli jsme změnit plán a jet ještě dnes. Cesta trvá skoro čtyři hodiny a dálnice není po celou dobu cesty. Po osmé večer jsme v Limoges a zítra máme den na trénink. 

No comments: