Sunday, November 15, 2015

V Limoges kralovala domácí Caroline Garcia # 7 den

V nedělním finále si došla pro vítězství domácí Francouzka Caroline Garcia. Ve finále porazila Američanku Louisa Chirico 6-1 6-3. Čekal jsem, že Američanka bude klást větší odpor, ale první set byl hotový za 22 minut. V předchozích blocích jsem  psal, že má pomalejší začátky, ale Garcia byla dnes lepší a před domácím publikem si nenechala vítězství vzít. Ve druhém setu šla hned do vedení 4-1, 5-3 a 6-3.
Ve čtyřhře získala vítězství Barbora Krejčíková s M. Minellou nad M. Gasparyan, O.Kalashnikova 1-6 7-5 10-6. Báře patří velká gratulace!
My jsme vyjeli šest ráno směr Paříž a letadlem do Prahy. WTA po nás chtělo vzhledem k situaci v Paříži, abychom podávali průběžně zprávu, kde se nacházíme a jestli je všechno v pořádku na naší cestě, což jsme z Paříže a z Prahy vždy odeslali. 

V příštích dvou týdnech se hrají ještě turnaje, které mohou zamíchat postavení na žebříčku okolo stého a dvoustého místa, které je vstupenkou do hlavní soutěže nebo kvalifikace na Australian. Od pondělí se hraje WTA 125k serie v americkém Carslbadu a Taipen, nebo ITF Pro Circuit 100k v Japonsku. 

No comments: