Thursday, July 2, 2015

Ostapenko skoro nepodala ruku po zápase Mladenovic - 4 den Wimbledonu

Včerejší vedra měl vystřídat odpolední déšť. Ale ten přišel snad jen na půl hodinky přes poledne a zbytek dne byl opět  parný. Holky Katka s Belindou se rozehrály na čtyřhru a já s Jardou Blažkem jsme se postavili k síti, aby holky měli deblovou rozehrávku. V jednom momentě při přeběhu u sítě jsem se dostal na zem a zůstal ležet, z čehož vznikla od Heleny tady ta fotka. :)
Po tréninku jsem se střetl na schodech s Aljonou Ostapenko, která balila a odlétala domů. Na Twitteru Mladenovič proběhla fotka ze včerejšího zápasu, jak jí skoro Ostapenko nepodala ruku po zápase. Sama říká, že si z toho nic nedělá, ale my co známe Aljonu, tak ta si nikdy z ničeho nic neděla. Prohry hází za hlavu a jde dál. Po její porážkách má ta druhá většinou štěstí a někdy vlastně nechápe, jak mohla prohrát :). Včera měla tři setbally ve druhém setu na Mladenovič.

Holky vyhrály odpoledního debla 7-5 7-5. Ve dvouhrách byla překvapení, nejprve od Magdy Rybárikové nad Makarovou 6-2 7-5, ale ta se utopila ve vlastních chybách. Další Slovenka Jana Čepelová si odnesla skalp Halep z prvního kola, ale dnes nenavázala na předchozí vítězství a podlehla Niculescu 3-6 3-6.

Poslední překvapení si odnesla Kristýna Plíšková, která ve večerním zápase porazila nasazenou Světlanu Kuznetsovou 3-6 6-3 6-4. Kristýna tady startuje na volnou kartu a patří mezi juniorské vítězky Wimbledonu. Možná, že si na to vzpomněla dnes, když hrála na kurtě číslo jedna, kde juniorky hrávají finále. Kuznetsová dokud vedla, tak hrála potichu, jakmile začala prohrávat, tak začala hekat.

No comments: