Tuesday, June 16, 2015

Hradecká, Koukalová a Siniaková ve 2.kole Aegon Classic Birmingham

Pondělní den se stal šťastným pro naše hráčky. Mezi zápasy hlavní soutěže se ještě dohrávala kvalifikace. Počasí dneska přálo a stihlo se dohrát úplně všechno. Na třech tréninkových kurtech byla tlačenice, ale na jednom mohla hrát Halep sama s Kuznetsovou, než jim to narušila Jankovič a snad deset minut se dohadovaly, jestli budou s nimi sharovat kurt. Ostatní měly kurty ve čtyřech po půl hodinách.
A pak, že se Bouchard neomlouvá :) Při rozehrávce hrála s námi Bouchard na kurtě se Suarez Navarro a při jedné nepovedené směči prolétl míč kolem moji hlavy od Bouchard. Asi kdyby mě trefil, tak tam ležím do teď. Jinak na mě mávla raketou na znamení omluvy, což asi jinak nedělá. 

Našim hráčkám se dařilo. V první rundě zápasů vyhrála Lucie Hradecká nad L. Tsurenko 6-4 6-3. Klára Koukalová měla na paměti loňský zápas zde s Coco Vandewege, kdy dostala osmnáct es, ale dnes se jí povedly skvělé obraty z 1-4 v prvním a 1-3 ve druhém setu na 7-5 6-3. Kateřina Siniaková vrátila porážku z loňského Istanbulu Kurumi Nara 6-3 7-6. Poprvé jsem tak mohl využít rozšířenější menu Resultiny, kde jsem měl uložené z loňské poznámky o Nara.
Občas holky ležely na zádech, nebo břiše, když jim to v doběhu podjelo. Takhle položila Klára dnes soupeřku na záda, ale sama padla taky parkrát. 
Slovenky taky zabodovaly dnes. Magdaléna Rybáriková smázla G. Murguruzu 6-3 6-1 a Karolína Schmiedlová přehrála B. Jovanovski 6-3 6-2. Ve středu si tak zahrají derby mezi sebou. Je vidět, že oblíbené sushi funguje, jinam se už nechodí večer. 
Ve čtyřhře dneska nastoupily Bouchard, Kuznetsova proti Strýcové s Krajíček. Zvítězily ty zkušenější ve čtyřhře :). Proč hrají čtyřhru Bouchard, nebo Halep ?? Chtěji si zvyknout na trávu a získat tak zápas navíc. Většinou žádají o volné karty, které jim turnaj dá, ale moc daleko nepostoupí. Stačí jim jeden zápas na rozehrání.

No comments: