Tuesday, March 25, 2014

Všechny Česky postoupily do 2.kola ve Francii - ITF 50 000´

Organizátoři se snaží a turnaj má příjemnou atmosféru. Z hotelu do haly je to pouze tři kilometry a vozí nás Renaulty, které jezdí na elektriku. Ujedou kolem 150 km a jsou hodně tichá. Jediné co je mizerné, tak je posilovna, tedy čemu se tady říká posilovna, tak jsou čtyři karimatky na zemi, jedno kolo, běžecký pás a šlapadlo. 
Holky Kristýna s Katkou vyhrály pondělní čtyřhru proti Thajkám s přehledem. Jelikož se hrálo až na večer, tak dopoledne Kateřina trénovala se Slovenkou Kučovou a Němkou Witthoeft. Super trénink a nasazení při výměnách! 
V úterý se rozehrály zápasy 1.kola hlavní soutěže. Nejprve Kristýna Plíšková porazila domácí Francouzku Collombon 6:4 7:5. Na to, že domácí hráčka dostala volnou kartu, tak nehrála špatně, ale Kristy si v prvním setu pohlídala break od stavu 3:1. 
Po ní šla na kurt Kateřina Siniaková proti další Francouzce Coin 6:3 6:7 6:4, musím říct, že Katka zápas výborně vybojovala," což u ní není nic neobvyklého", ale tímhle se soupeřky pokládají. V tiebreaku druhého setu vedla 5:2, ale neproměnila to. Ve třetí setu hned break dolů při vlastním podání čistou hrou, ale nepoložilo jí to. 

Renata Voráčová porazila Ukrajinku Beygelzimer a Tereza Smitková Rusku Sirotkynu 6:2 6:1. 

Na večer jsme si šli zatrénovat na půl hodiny, dělají to tak všechny hráčky. 

No comments: