Wednesday, November 27, 2013

Simona Heinová ve 2.kole v Sharm El Sheikh

Dnešní den přinesl Simoně Heinové postup do 2.kola v Sharm El Sheikh na turnaji ITF Pro 10 000´. Den začal velmi brzy a už v půl osmé jsme byli na snídaní a od osmi půlhodinové rozcvičení před rozehrávkou. Na dnešek měly zápasy i další juniorky v soutěži, které jsou vysoko na juniorském žebříčku ITF, a to Angličanka Katie Boulter a Běloruska Irina Shymanovich
Simona nastoupila hned v první runde od půl desaté proti Angličance D. Konotoptseva a zvítězila 6:1 1:0 skreč., kdy skoro nepostřehla, že je konec zápasu :). Soupeřka vzdala, když se dožadovala doktora v rozehraném gamu, ale rozhodčí jí to neumožnil až při dalším střídaní. Nicméně Simona byla lepší a měla tlak ve výměnách. 
Dagmar Dudláková podlehla Japonce S. Hisamatsu 3:6 3:6, Japonka skoro všechny míče dobíhala a tím byla nepříjemná. Boulter vyhrála zápas v žaludečních křečích přímo na kurtě, přesto zápas otočila z 1:6 6:1 6:2 a Shymanovich si hladce poradila s Belgičankou De Sutter 6:1 6:0. 
Odpoledne máme hned kurt na trénink od dvou hodin a Nina Holanová zahrává dva tréninkové sety proti Polce. Výborně se jí daří hrát backhand v obraně. Se Simonou hrajeme čtyřicet minut spolu, aby se jen dohrála z rána a měla odehrano více úderů. 
Na večer, tedy spíše ve čtyři jsme skočili na pár  minut do moře, které je hodně teplé a z hotelu je jen pět minut pěšky. Dneska taky konečně pustili umělé osvětlení....:)

No comments: