Tuesday, August 6, 2013

Na finále jsme nedosáhli.. zítra o bronz !

Dneska jsme bojovali o postup do finále European Summer Cupu, ale na Maďarky to nestačilo. Po dvouhrách byl stav 1:1, ale ve čtyřhře byly Maďarky lepší. Gratulace soupeřkám a my budeme bojovat o bronz s Francií zítra! 
Semifinále Cze - Maďarsko 1:2
Změna v sestavě, z důvodu aktivnější hry  a do první dvouhry nastoupila Petra Melounová s R. Stolmar a vybojovala první bod po setech 6:3 6:4. Petra hrála aktivně a postupně si zvyká na rychlost míčů. Ve druhém setu vedla 4:3 30:0, ale zápas si zkomplikovala na 4:4. Důležité, že to dotáhla do vítězného konce.
Simona Heinová bojovala o druhý bod s Annou Bondar, ale dnes nenavázala na včerejší vítězství. Bondar byla připravená na hru Simony a ta nenašla úplně včerejší klid. Soupeřka zvítězila 2:6 3:6. Sice Bondar nemá takové jméno, ale je dost šikovná a "vidí" dobře míč.
Rozhodující čtyřhra Simona a Miri Kolodziejová - Bondar, Fanny Stollar. Moc to nešlo, Maďarky hrály sehraně a více deblově, k tomu jím šly výborně přeběhy a loby. Tím držely holky hodně vzadu. 2:6 3:6. 
Zítra zabojujeme o bronz! ještě máme šanci. !

Dneska Rusky přehrály Francii 3:0, Slovinky- Bělorusky 2:1, Potočnik (Slo) měla set 6:4 5:2 a dva mečboly na Shymanovich (Blr). Slovenky si poradily s Angličankami 3:0, ty působily hodně odevzdaně.  

No comments: