Thursday, July 4, 2013

Peklo s Marion Bartoli

Čtvrtek -  Nejzajímavější na dnešním tréninku byla rozehrávka Marion Bartoli, která se připravovala na semifinálový zápas proti Flipkens. Nejde ani o to co trénovala, ale jak obrovskou intenzitou hrála všechny míče. To nebylo intenzita 100 %, ale 100 % :). 
Zhruba pak za hodinu šla hrát zápas a zvítězila 6:1 6:2. Říká se , že někdy je tak unavená z rozehrávky, že je vyčerpaná hrát zápas. Důležité, že věří tomu co dělá. Popruhy, kdy hraje proti odporu, nebo intenzivní drive voleje. Něco podobného jsem viděl vloni na US Openu, kdy vyřadila Petru Kvitovou a druhý den v deset dopoledne už trénovala své "peklo".
Bára Krejčíková dneska hrála čtvrtfinále proti Taylor Townsend, sice podlehla 2:6 6:7, ale ve druhém setu Bára měla jeden setball, škoda, že ho neproměnila. Townsend spíš vypadá jako "skříň", ale má vynikající levácký servis, přechod k síti, kraťas, výborná čop. Nesmí se nechat hrát tři údery z místa, protože z ruky jí to hodně letí. Vloni byla světovou juniorskou jedničkou po celý rok. Na zápas se přišla podívat Helena Suková, nebo Jan Kodeš.
Ve čtyřhře Katka s Bárou porazily Silich, Pairone 6:1 6:3 a zítra hrají čtvrtfinále. Pořád se snaží dělat změny u sítě a soupeřky s tím mají potíže. Přes poledne trénoval Novak Djokovič, nebo Andy Murray na tréninkových kurtech.
Odpoledne jsme se dostali na centre court, kde se hrálo druhé semifinále Lisicki-Radwanska. Počasí nám přeje celé dva týdny, zatím snad pršelo jeden jediný den. Zítra holky hrají první rundu, odpoledne budeme více trénovat. V posilovně je pořád narváno. 




No comments: