Friday, June 28, 2013

Bára Krejčíková vyhrála čtyřhru v Roehamptonu

Páteční deštivé počasí přineslo vítězství Báry Krejčíkové ve čtyřhře. Společně s Kanaďankou Carol Zhao celý turnaj ITF 1 vyhrály. Dnešní finále se dohrávalo v hale  Národního tenisového centra Britské federace, které sídlí přímo v Roehamptonu. Ale do haly se šlo až za stavu 1:6 2:2 proti Benčič, Uberalová. Ale nakonec děvčata udolala vítězství 13:11 v supertiebreaku. Gratulace Báro a Carol !
Celý den byl "protivný" kvůli dešti, ale posilovna byla narvaná k prasknutí. Nikdo neodpočíval a všechny  běhací pásy, kola, šlapadla byla plná a ostatní makali s expanderem, medicimbalem, nebo posilovali břicho, záda. Někdo dělal stabilitu, nebo frekvenci nohou, nebo strečoval. 
Tvrdá dřina před Wimbledonem juniorů a nikdo se moc nešetří! Od 16 hod se všichni nahrnuli na tréninkové kurty, které jsou na louce hned za hlavními kurty. Na těch se dohrávala kvalifikace Wimbledonu a obě finále ITF 1 Roehampton.
Čtvrteční večer byl věnován vzdělávaní ITF Junior Tennis School, které už po jedenácté probíhalo na Roehampton univerzitě. Zítra začíná juniorský Wimbledon !  

No comments: