Friday, May 31, 2013

Směr Roland Garros


Je to tady, druhý juniorský grandslam sezóny začíná na Roland Garros v Paříži. Dneska odlétáme v poledne z Prahy s Českými aeroliniemi  a krátce po druhé odpoledne bychom měli přistát v Paříži. V hlavě mám naplánovaný přesun z letiště, hotel, trénink, zápasy kvalifikace, večere a pohoda. Nakonec neplánované přerušení odletů na dvě hodiny kvůli mlze a dešti a program se úplně změní. „Můžete mít naplánované co chcete a pak to můžete hodit rovnou do koše J .
Na letišti ještě potkáváme Denisu Allertovou, která  letí s mámou do Marseille na 100 000´ žen a Leonarda Stachovkého, který letí do Ameriky a akorát mu zrušili let. Gabina Pantůčková, Barbora Krejčíková, Kateřina Siniaková a oproti letu do Austrálie nám chybí Dominika Paterová, která juniorské turnaje už nehraje. S námi letí v letadla, ještě Anastasiya Komardina s mámou.
Díky mé kartě Silver Elite Sky priority máme přednostní odbavení, Gábi se opět  ptá, jak dlouho poletíme a je sama překvapená,že jen hodinu dvacet. Společná fotka před odletem a nakonec přistáváme v Paříži po čtvrté odpoledne, další čas zabere jízda taxikem přes ucpanou Paříž a je půl sedmé večer. Nic jsme nestihli. Hotel je slabý a nakonec měníme pokoje všechny na jednolůžkové, aby se holky pořádně vyspaly.
Zítra ráno máme nabitý program. Před Roland Garros se hrály solidně obsazené turnaje Santa Crocce ITF 1, Milano ITF A, Charloitte ITF 1 a řada hráček dorazila z těchto turnajů.

Zítřejší program bude dlouhý.
V 7:15 snídaně, v 7:50 odjezd shuttlem na Roland Garros, Akreditace 8:00-9:30 počítám, že to zabere dost času kvůli tomu, že to jde dělat až od zítřka. Po 10:00 trénink, uvidíme kolik času nám dají na kurt,možná tréninky budeme skládat po půl hodinách ve čtyřech na kurtě. Po 12:00 oběd, po 14:00 tréninky, dlouhý strečink a uvolnění, zápis do čtyřhry. Po 18:00 odjezd na hotel, večeře, čekání na los, čekání na program po 20:00. A v neděli to začne 1.kolo. 

No comments: