Friday, January 25, 2013

AO 2013 - Užasné Siniaková bude hrát o titul. Krejčíkové o vlásek unikl


Nádherný den v Melbourne i přes poměrně chladné dnešní počasí . Katka slaví postup do finále dvouhry. Výborně zvládla odehrát zápas v nepříjemném větru proti Anett Kontaveit (EST) a zvítězila 6:2 6:3. Ve větru  hodně rozhodlo méně nevynucených chyb a obrovská bojovnost Katky. Katce se tak i vyvedla následná odveta za loňský US Open, kde Kontaveit podlehla.“ Prostě jí baví  vracet porážky“.  
Zítra si tak zahraje své první juniorské grandslamové finále. Tam na ní bude čekat třetí „ odveta „ v řadě Anna Konjuh a je jí co vracet. Obě hráčky se utkaly dvakrát na turnajích v Americe v prosinci. „Ale zítra věřím, že Katka vyhraje“! Vítězka bere titul, ale i první místo na světě!. Kolem Konjuh se už točí moc lidí, v tom může být naše výhoda, kdy máme kolem sebe větší klid. Přeci jenom kondiční trenér, tenisový, národní trenér, Iva Majoli či Goran Ivanševič je mnoho kolem teprve 16ti leté hráčky.
Zítra se bude hrát finále juniorů na centrálním dvorci Rod Laver Arena. Začátek je od 12:30 Melbourneského času. Ale program začíná už v deset dopoledne, kdy máme odjezd z hotelu. V 10:30 vyzvednutí povolení k tréninku v Rod Laver Aréně, v 11:00 trénink a pak malá pauze před začátkem finále. Bude to zážitek!
Bára Krejčíková si veze z Austrálie finále ze čtyřhry. S Ukrajinkou Oleksandrou Korashvili podlehly až v supertiebreaku 7:10 Konjuh, Zhao ve večerním zápase. Škoda, že Korashvili za stavu 7:5 vše vykazila. Bára byla smutná a sama se šla projít na 2 hodiny po areálu. Titul si zasloužila.
Zítra letí holky sami domů ve třech . Dominika Paterová, Bára Krejčíková a Gabriela Pantůčková. Ještě dostávají poslední instrukce před cestou. Po třech týdnech se vracíme postupně domů. My letíme až v neděli.

No comments: